Az oldalon található összes médiát szerzői jog védi. Felhasználásuk csak a tulajdonos engedélyével lehet.

Zsófi és Balázs esküvője

2016-03-08 , , szitamarton

Zsófi és Balázs esküvőjére augusztusban került sor itt Sopronban. Ígéretes esküvőről számolt be a pár, amikor először találkoztam velük. Zsófinak komoly elképzelései voltak, igényes, jó hangulatú, sok tánccal fűszerezett lakodalmat álmodott meg maguknak.
A Nagy Nap a készülődéssel kezdődött Zsófiéknál. A jól bevált napirend következett a sminkeléssel kezdve, az fodrászon át, egészen az öltözködésig. A vőlegény kora délután meg is érkezett a lányos házhoz, ahol a ceremóniamesterrel (Pallagi Ákos) együtt kikérték a szülőktől a menyasszonyt.
A násznép a soproni Szent György templom előtt várta az ifjú párt. Az egyházi szertartást a szívhez szóló prédikációiról híres Henczel Szabolcs atya tartotta. A polgári szertartás következett, ami a soproni Városháza dísztermében került megrendezésre.
A buli külön fejezetet érdemel a beszámolómban. A helyszín a Mediterrano étterem volt, amit annyira igényesen feldíszítettek a manapság divatos vintage stílus jegyében, hogy legalább 20 percet csak a dekorációt fotóztam. Az est fénypontja pedig (persze szigorúan a pár után) a zenekar volt. Kedves Olvasók itt mutatnám be Nektek a Partyssimo Zenekart. Ilyen fergeteges buliban régen voltam, szinte egész este izzott a táncparkett, az asztalok üresen búslakodtak, mindenki ropta ameddig csak bírta. A menyasszonytánc végeztével (ami szintén egy szenzáció volt), Tatussal még ott maradtunk hallgatni a zenekar előadását.
Kiválóan szervezett esküvőn vehettem részt, minden a helyén volt. Úgy gondolom, hogy ezt az estét senki nem fogja elfelejteni, annyira jól sikerült.
Zsófi és Balázs, sok boldogságot Nektek!

Akik a munkájukkal hozzájárultak eme jeles naphoz:

Tarnai László “Tatuska” cimeatográfus

Pallagi Ákos ceremóniamester

Partyssimo zenekar

Mediterrano étterem és esküvői helyszín

bokoripikler

Leave a comment